Vorige | Volgende

De Molenviergang 0 ong LEIDSCHENDAM

Koopsom € 624.750 v.o.n.

Neem contact met ons op

070-3171800

info@vlkmakelaars.nl

Omschrijving

DE MOLENVIERGANG, REALISATIE VAN 4 LUXE WOONBOERDERIJEN IN LEIDSCHENDAM ! Wilt u op een werkelijk unieke locatie vrij en landelijk wonen? Wordt uw uitzicht een typisch Hollands polderlandschap met water, de drie molens van Stompwijk, gras en grazende koeien? Het unieke en kleinschalige nieuwbouwproject " De Molenviergang" biedt het u! " De Molenviergang" biedt vier grote (bouw)kavels waarvan drie...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

DE MOLENVIERGANG, REALISATIE VAN 4 LUXE WOONBOERDERIJEN IN LEIDSCHENDAM !

Wilt u op een werkelijk unieke locatie vrij en landelijk wonen? Wordt uw uitzicht een typisch Hollands polderlandschap met water, de drie molens van Stompwijk, gras en grazende koeien?

Het unieke en kleinschalige nieuwbouwproject " De Molenviergang" biedt het u!
" De Molenviergang" biedt vier grote (bouw)kavels waarvan drie kavels van ca. 2000 m² en een riant kavel van maar liefst ca. 5000 m²! Deze grote kavel grenst direct aan het water van de Stompwijkse vaart. Alle kavels hebben een vrij zicht op de drie molens en de fraaie, landelijke omgeving.

De vier kavels zijn gegroepeerd rond een kindvriendelijk plein waarvan de inrichting passend zal zijn bij de bestaande omgeving en het karakter van de toekomstige bebouwing.

Op de locatie is reeds vergunning verleend voor de bouw van 4 luxe en uiterst comfortabele woonboerderijen. De onder architectuur ontworpen woonboerderijen hebben een elegante vormgeving die past binnen het omliggende landschap. Zo krijgen de woonboerderijen de beschikking over een representatieve voorgevel , raamkozijnen met roedeverdeling, ruime dakoverstek en de keuze van keramische dakpannen of een rieten dak.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid uw woonwensen verder in te vullen ten aanzien van het uiteindelijk gewenste opleveringsniveau. Laat u vrijblijvend informeren over de aantrekkelijke indelingssuggesties en de diverse uitbreidingsopties!

Buiten de mogelijkheid van realisatie van de bovengenoemde woonboerderij bestaat de mogelijkheid een kavel te kopen met bouwplan. U bent dan vrij in de keuze van aannemer en kunt direct starten met het realiseren van uw droomhuis.

De prijzen van de overige kavels en de kosten van een te realiseren woonboerderij zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE: WWW.DEMOLENVIERGANG.NL

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2000 m²

Indeling

Energie

Foto's