Vorige | Volgende
Verkocht

Prinses Mariannelaan 284 VOORBURG

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

070-3171800

info@vlkmakelaars.nl

Omschrijving

Het object ( kantoor/winkelruimte/HORECA) is prima gelegen aan een drukke doorgaande weg op de grens van Voorburg en Rijswijk nabij de Geestbrugweg. Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer zoals bus en tram met beide een halte direct voor de deur. Ook voor het eigen vervoer zijn er parkeerplaatsen direct voor de deur. De diverse belangrijke uitvalswegen zoals de A13 en A12 zijn...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
60 m²

Omschrijving

Het object ( kantoor/winkelruimte/HORECA) is prima gelegen aan een drukke doorgaande weg op de grens van Voorburg en Rijswijk nabij de Geestbrugweg. Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer zoals bus en tram met beide een halte direct voor de deur. Ook voor het eigen vervoer zijn er parkeerplaatsen direct voor de deur.
De diverse belangrijke uitvalswegen zoals de A13 en A12 zijn snel te bereiken.

De commerciële ruimte welke in 2004 geheel is gerenoveerd is gelegen op de begane grond en maakt deel uit van een kleine niet actieve VvE bestaande uit 2 appartementen. De oplevering van de commerciële ruimte kan in overleg snel en Turn Key plaatsvinden. De commerciële ruimte zal worden opgeleverd met een modern systeemplafond, voorzien van lichtarmaturen, vloerafwerking etc.

De commerciële ruimte bestaat uit een nu als kantoor ingerichte ruimte bruto van ca. 67m2m2 en een netto gebruiksopprvlak van 60,3m2, geheel betegeld vrijhangend toilet, meterkast ( 5 groepen), moderne keuken 2.12x5.88 met vaatwasser, rvs-spoelbak en deur naar de grote achtertuin ca.9.50x4.85 welke geheel is betegeld, voorzien is van een buiten kraan en omheind door een houten schutting. Stookkast met opstelling Nefit Economy HR combiketel ( bouwjaar 2009). Magazijn/bergruimte.

De achtertuin biedt voldoende uitbreidingsruimte om het vloeroppervlak vrijwel te verdubbelen. Deze commerciële unit is voorzien van een betonvloer, enkel glas aan de voorzijde en dubbel glas met kunststof kozijnen aan de achterzijde.

Verkoper heeft aangegeven dat er diverse roerende goederen ter overname worden aangeboden zoals.
- Alarminstallatie.
- Diverse dossierkasten.
- Complete ISDN telefooninstallatie
- Reclame stoepbord.
- Metalen stellingkasten voor in een archief.

Een eventuele parkeervergunning kost €.49,55 per jaar.
Appartementsrecht ligt op eigen grond.

De commerciële ruimte is conform NEN_2580 uitgemeten. Rapport op aanvraag beschikbaar.

KOPER IS ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR VERIFICATIE VAN DE NEN-2580 METING EN DE TOETSING VAN HET DOOR KOPER GEWENSTE GEBRUIK VAN DE COMMERCIËLE RUIMTE AAN HET VIGERENDE BESTEMMINGSPLAN.

HORECA IS TOEGESTAAN,

Bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend. Deze bedrijven zijn met name gericht op de verstrekking van etenswaren en/of maaltijden. Door hun aard en omvang veroorzaken de horecabedrijven in deze categorie slechts in relatief beperkte mate hinder voor omwonenden.
Categorie 1
Aan detailhandel verwante horeca. Horecabedrijven van relatief beperkte omvang die zich met name richten op het winkelend publiek en openingstijden hanteren die aansluiten op de openingstijden van de detailhandelsbedrijven in de nabijheid waarvan zij zijn gevestigd en die bestaan uit het verstrekken van in hoofdzaak kleinere maaltijden, broodjes, ijs, gebak, koffie, thee en overige dranken. Tot deze categorie behoren onder andere:
broodjeszaken;
croissanterie;
koffiebars;
lunchrooms;
ijssalons;
tearooms.
Categorie 2
Aan de detailhandel verwante lichte horeca. Horecabedrijven van relatief beperkte omvang die zich in mindere mate richten op het winkelend publiek en als regel ruimere openingstijden hanteren dan detailhandel ondersteunende horecabedrijven. Tot deze categorie behoren onder andere:
Automatieken;
Snackbars;
Cafetaria's;

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
60 m²
In units vanaf
60 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Voorburg
Sectie
F
Indexnummer
1
Perceel
7918
Oppervlakte
125 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's