Verkoop

Ons makelaarskantoor bestaat sinds 1998 en heeft in deze periode vele woningen mogen verkopen.

Van Lieshout Kruize NVM makelaars helpt u zorgeloos en verantwoord uw woning te verkopen.

Wij bezoeken uw huis en bepalen de waarde van uw woning. Deze waardebepaling wordt door ons onderbouwd en uitvoerig met u besproken.

Essentieel is een juiste vraagprijs welke is afgestemd op de huidige woningmarkt en de recentelijk gerealiseerde transacties.

Er wordt met u een persoonlijk verkoopplan opgesteld. Uw huis wordt professioneel gefotografeerd, waarnodig ingemeten en eventueel in 3D gefilmd.

De presentatie moet professioneel zijn, U wilt immers zoveel mogelijk belangstellende bereiken. Hierbij staan wij u met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoopproces..

Dit kan inhouden dat wij u adviseren enkele verbeteringen uit te voeren, of een styliste te raadplegen. Tevens nemen wij met u alle informatie door welke voor u als verkoper maar ook voor een aspirant koper van belang zijn. Zoals de bouwkundige staat en eventuele juridische zaken.

Kortom, wij hebben kennis van alle juridische, milieutechnische en bouwkundige zaken welke bij de verkoop van uw woning van belang zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw woning wordt gepresenteerd op o.a. Funda, social Media conform de door uitgekozen fotoselectie en de door u geaccordeerde commerciële tekst.

Bezichtigingen van uw woning worden in overleg met u ingepland, eventueel ook in de avonduren of op zaterdag.

Na afloop van elke bezichtiging geven wij u een terugkoppeling van onze bevindingen.

Ons kantoor is actief in Leidschendam, Voorburg en de gehele Haagse regio maar heeft ook een zeer groot marktaandeel in de wijken Leidschenveen en Nootdorp.

U heeft zeker wel eens een bord “te koop” of “verkocht” van ons kantoor gezien!

Wilt u meer weten over de waarde van uw huis en de werkwijze van ons kantoor? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en bespreken dan met u de mogelijkheden.