Of je nu voor het eerst een woning gaat kopen, of dat al vaker hebt gedaan; het blijft spannend.

Waar moet je op letten? Wat is een woning waard? Wat moet je vragen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Waar jij misschien je gevoel laat leiden onder de druk van de huidige markt, blijven wij rationeel. Dat is waarom deskundige begeleiding zo prettig is. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een verkopend makelaar namelijk alleen optreedt voor de belangen van de verkoper en niet voor jouw belangen.

Waarom kiezen voor Van Lieshout Kruize Makelaars?

  • Wij luisteren goed naar jouw woonwensen, kennen ons werkveld met haar specifieke kenmerken en zo kunnen wij doelgericht op zoek gaan naar jouw droomwoning!
  • Tijdens bezichtigingen kijken wij kritisch naar de plus- en minpunten van de woning, zodat jij in gedachten de woning alvast kan inrichten.
  • Wij geven je advies over de reële marktwaarde en onderhandelen voor jou met de verkopend makelaar. Ook controleren wij de koopakte voor je.
  • Wij zullen je adviseren bij de keuze van de nodige professionals zoals een bouwkundig keurder, onafhankelijk taxateur of een notaris.
  • Je gaat natuurlijk niet alleen naar de notaris, wij gaan met je mee! Wij zullen hiervoor nog eenmaal door de woning heen gaan om een inspectie uit te voeren.
  • Gefeliciteerd! De woning van jouw dromen is nu van jou. Het genieten kan beginnen! Maar bij onzekerheden of vragen achteraf zijn wij natuurlijk nog altijd daar om jou te helpen!

Wil je graag wat meer informatie? Neem contact met ons op!