Het verkopen van je woning is een grote stap, waar veel bij komt kijken.

Dus wil je er zeker van zijn dat je de beste makelaar kiest om je hierbij te helpen. Eentje waarvan je zeker weet dat hij er echt alles aan doet om de beste verkoopprijs en de gunstigste condities te realiseren. Dat is Van Lieshout Kruize Makelaars!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan komen wij graag vrijblijvend bij je langs voor een verkoopadvies.

Wat komt er allemaal kijken bij het verkoopproces?

1) Kennismaking en verkoopstrategie
Als eerste komen wij vrijblijvend bij je langs om kennis te maken, je wensen en onze mogelijkheden te bespreken. We zullen de waarde van je woning bepalen, nadat wij je woning goed hebben bekeken. We bepalen de beste verkoopstrategie en kijken of deze aansluit bij jouw eigen wensen. Ook geven wij graag advies over de presentatie van jouw woning.

2) Informatie verzamelen
Samen zullen wij een verkoopdossier op gaan bouwen. Wij laten je weten welke informatie wij van de woning nodig hebben om alle benodigde kennis over te brengen aan de koper van jouw woning.

3) Presentatie en promotie van jouw woning
Een professionele fotograaf zal een fotoserie maken en er zal worden ingemeten om een officieel NEN-meetrapport met plattegronden op te stellen. Dit kan worden uitgebreid met een professioneel opgenomen video, dronefoto’s en 360 graden foto’s welke gebruikt worden voor Funda en alle social media kanalen.

4) Jouw woning online
Wij zorgen voor een perfecte presentatie met een verkooptekst. Deze plaatsen wij op Funda en onze eigen website. Ook zal jouw woning schitteren op onze Facebook en Instagram. Zo kun je snel en eenvoudig je huis met al je vrienden en familie delen via social media. Onze woningen beschikken ook allemaal over een unieke eigen website waar alle informatie over de woning te vinden is.

5) Bezichtiging
En dan is het zover! We komen langs met geïnteresseerden, leiden ze rond in jouw woning en beantwoorden al hun vragen.

6) Onderhandelen
Als iemand een bod doet, zal onze makelaar je adviseren en niet alleen de hoogst mogelijke koopsom proberen te behalen, maar ook die met de meest gunstige voorwaarden.

7) Het opstellen van de koopakte
Is er na de onderhandelingen een mondelinge overeenstemming, dan zal onze binnendienst de koopakte opmaken. Het tekenen van de koopakte doen wij samen met jou, om je bij te staan bij dit bijzondere moment.

8) De eigendomsoverdracht bij de notaris
Van de notaris ontvang je een aantal dagen voor de eigendomsoverdracht het concept van de eigendomsakte met de notariële afrekening. Vlak voor de daadwerkelijke eigendomsoverdracht bij de notaris inspecteren wij de woning met de kopers. Hierna gaan wij samen met jou naar de notaris om de woning definitief over te dragen.

Gefeliciteerd! De woning is officieel overgedragen aan de nieuwe bewoners. Onze taak zit er op, maar mocht je na de levering nog eventuele vragen hebben, staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.