Heeft u onze vernieuwde Facebookpagina al geliked?

Houdt deze pagina in de gaten voor het meest recente aanbod en het nieuws over ons kantoor en de makelaardij.

https://www.facebook.com/Van-Lieshout-Kruize-NVM-makelaars-taxateurs-Leidschendam-Voorburg-705756349568031/?ref=aymt_homepage_panel


START VERKOOP 1 MAART 2016!

Op dinsdag 1 maart a.s. bent u tussen 19:00u en 21:00u van harte welkom in het Mercure Hotel Leidschendam om de brochure op te halen vande woningen van uw interesse. Nieuw Marienpark biedt een grote diversiteit aan appartementen en eengezinswoningen en wij zijn zeer verheugd dat wij de start verkoop kunnen aankondigen. Tijdens deze avond kunt u de brochure en prijslijst ophalen zodat u zich volledig kunt oriënteren op de woning van uw smaak. Tevens kunt u met een virtual reality bril een woning van binnen bekijken alsof die al gebouwd is. Kom dus naar de start verkoop en werp een blik in de toekomst! U heeft vanaf 1 maart 10 dagen de tijd om u in te schrijven voor de appartementen of eengezinswoningen. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op de projectwebsite of u kunt het inschrijfformulier bij ons kantoor ophalen.


Van Lieshout Kruize NVM makelaars & taxateurs o.g. zal in opdracht van Blauwhoed Groep B.V. uit Rotterdam starten met de verkoop van het nieuwbouw appartementencomplex "Nieuw Mariënpark" te Leidschendam. Het betreft een zeer fraai appartementencomplex gelegen aan de Prins Bernhardlaan te Leidschendam met zicht op het park en het oude gemeentehuis in het Raadhuiskwartier.

Ook een 8-tal nieuwbouw herenhuizen maken deel uit van dit bouwplan. Indien u meer informatie wenst kunt u zich inschrijven via de site www.nieuwmariënpark.nl Op deze site kunt u ook meer informatie aantreffen. Ook kunt u via het contactformulier van onze site uw interesse bekend maken. U wordt dan op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen van dit nieuwbouw project.