Oude Polderweg 43 te 's-Gravenhage

Hartelijk dank voor de begeleiding gedurende het verkoopproces. Van Lieshout Kruize Makelaars is heel makkelijk benaderbaar. Per email en telefonisch altijd bereikbaar en vooral de kennis van de heer Kruize en zijn medewerkers rondom de procedures en het stappenplan hebben de verkoop bespoedigd en ons enorm veel tijd en moeite gescheeld. Kortom: Van Lieshout Kruize Makelaars biedt wat je verwacht en denkt vooral mee. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.


Simon Carmiggelthof 155 te 's-Gravenhage

Richard and his team sold my appartment in a short period for a very good price. I was truly impressed by Richard’s competence, professionalism, excellent advice and constant availability. Also his team members were at all times friendly and supportive. What was really very helpful for me was, that Richard dealt with all matters related to the selling of the appartment, i.e. inspection, hand-over of the appartment, energy label, notary contacts etc. since I am living abroad. During the entire period Richard and his team kept me updated what is happening and I received information instantly. I wish to thank Richard and his team for an outstanding service and highly recommend his company.

Petra


J.S. Bachlaan 153 te Leidschendam

“Wij zijn op een deskundige wijze begeleid bij het verkopen van ons huis. Vele aanbevelingen van uw kant hebben daaraan meegeholpen. Gewaardeerd is dat er veel ruimte werd gelaten om na een duidelijke toelichting over de gang van zaken een goede eigen mening kon worden gevormd, die dan werd uitgevoerd.”

Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Chris van Spronsen


Van Baaklaan 45 te 'S-Gravenhage

Beste Richard Jan-Hendrik Shelley en Rachel,

Graag willen wij jullie laten weten dat wij jullie van harte aanbevelen als makelaarskantoor. De verkoop van ons huis is heel goed en snel verlopen. De contacten met jullie zijn vakkundig en heel erg vriendelijk. Als wij vragen hadden of iets van dergelijke aard werden deze vrijwel direct beantwoordt. Per mail of per telefoon, echt perfect. Ook als aankoopmakelaar zijn jullie aan te bevelen.

Nogmaals bedankt.


Koningin Wilhelminalaan 42 te Leidschendam

Onze ervaring met makelaarskantoor Van Lieshout Kruize is zeer positief. Onze woning was heel snel verkocht. Ook de verdere afhandeling was correct.

H. en I. Bruijstens


Veursestraatweg 87 te Leidschendam.

Geacht team,

De snelheid en wijze waarop ons huis is verkocht hebben wij als positief ervaren.

Netty en Wouter van Esveld


Hertogstraat 10 te Leidschendam.

Hartelijk dank voor al uw werk en de spoedige verkoop van mijn woning! Ik ben erg tevreden over uw kantoor.

Saskia Verbrugge


Rietkade 50 ’s-Gravenhage Leidschenveen.

Eerdere goede ervaringen met de verkoop van onze woning en die van onze zoons, deed ons vanzelfsprekend besluiten weer Lieshout en Kruize makelaars in te schakelen bij de verkoop van ons appartement. Door de grote deskundigheid en kennis van de markt bracht de heer Kruize ook nu weer een snelle verkoop tot stand. Het hele proces van voorbereiding, onderhandeling en afwikkeling werd door dit makelaarskantoor naar onze grote tevredenheid uitgevoerd.

Jan en Ria Meijer


Via verdi 115 te Voorburg.

Na een paar hectische weken in onze nieuwe woning, hebben wij eindelijk de tijd om jou, Shelley en Daisy hartelijk te danken voor de perfect geoliede verkoop van ons appartement in Voorburg. Het was van A tot Z goed geregeld, waardoor wij van het begin af aan het volste vertrouwen hadden, dat alles naar wens zou verlopen.  Onze complimenten voor de juiste omschrijving van het appartement en de keuze van de fotograaf. Al dit heeft ertoe bijgedragen, dat de verkoop van het appartement snel plaatsvond. Marit en ik danken jullie dan ook voor de zeer professionele, maar vooral jullie vriendelijke instelling bij de verkoop.

Gerry en Marit Butter


Hans Larivelaan 26 te ’s-Gravenhage.

Aan de vraag of ik mijn ervaringen met makelaarskantoor Lieshout Kruize zou willen delen voldoe ik graag. Na een voor mij prettig gesprek om te kijken hoe wij mijn huis het beste in de markt konden zetten voor de verkoop ervan verbaasde het mij in grote mate dat het echt in 4 dagen gelukt is om mijn huis te verkopen. Jan Hendrik had mij verteld dat hij ten eerste uit een eigen bestand put om te kijken of er gegadigden zijn voor een huis als de mijne. Na het eerste kennismakingsgesprek kwam hij na één dag met een kandidaat, die naar later bleek de koper van mijn huis te worden, naar voren.

In mijn optiek is het kantoor en dan met name Jan Hendrik zeer goed op de hoogte van wat er in de markt speelt en dan ook nog wat er in mijn wijk (de Lanen) nodig is om een huis goed te presenteren en te verkopen. Kortom ik heb dus een zeer prettige ervaring met Lieshout Kruize en niet alleen omdat mijn huis in 4 dagen was verkocht.

Rinus Hillebrand


Koningin Julianaweg 152 Leidschendam.

In het voorbereidende traject van de aanbieding voor verkoop medio juli 2015 werd ons in een uitgebreid persoonlijk gesprek met de heer Kruize de gehele procedure besproken. Hierbij bleek de makelaar zeer goed thuis in de omgeving van het te verkopen pand. Er werden suggesties gedaan over de presentatie en een vraagprijs werd vastgesteld. De kosten van de opdracht tot verkoop werden besproken en er werd een goed overzicht gegeven van de door de makelaardij te verrichten werkzaamheden en er werd een afspraak gemaakt voor een fotosessie ten behoeve van de verschillende huizenwebsites.

Aangezien we zelf niet in de direkte omgeving wonen, verliep de communicatie meest per e-mail via het makelaarskantoor, in spoedgevallen per telefoon direkt met de makelaar die hiervoor letterlijk altijd en overal te bereiken was. Ook het kantoorteam functioneert goed, antwoorden kwamen vrijwel direct en de terugkoppeling verliep soepel.

Ik denk dat het gerechtvaardigd is om hier over een “modelverkoop” te spreken: het huis werd eind juli te koop gezet, 10 augustus was de eerste bezichtiging, gevolgd door acceptatie door een van de eerste belangstellenden op 22 augustus. Op 2 september werd de voorlopige koopakte al getekend en inmiddels zijn de sleutels overgedragen.....Prima werk,
waarvoor dank.

Fam. Kruithof


Park de Elsberg 50 te Voorburg.

Hartelijk dank voor de uitstekende advisering en de bijzonder prettige samenwerking die we van jullie mochten ondervinden! De advisering in de aanloopfase voor het te koop zetten was zeer professioneel en ter zake kundig. De begeleiding in de verkoopfase zeer attent; zelfs voor de aankopende partij was geen moeite jullie teveel. Alle complimenten voor jullie geduld en professionaliteit. Daarnaast hebben jullie ook een erg leuk team! Heel veel dank en we zullen jullie van harte aanbevelen!!


Arenastraat 3 te ’s-Gravenhage.

Wij zijn heel tevreden over het VLK team dat zich heeft ingespannen om ons huis succesvol te verkopen. Heldere communicatie, pro-actief, altijd bereikbaar, goede onderlinge samenwerking, eerlijke en realistische advisering. Een makelaarskantoor met kennis en kunde.


Zilverreigerstraat 36 te ’s-Gravenhage.

Geachte mevrouw Wilmot,

Ik wil u en de overige betrokken medewerkers hartelijk danken voor de inzet bij de verkoop van het huis, dat in de annalen van makelaardij Van Lieshout Kruize ongetwijfeld niet als het gemakkelijkste huis staat genoteerd, om verschillende redenen. Als ik in Den Haag e.o. had gewoond, dan was ik ongetwijfeld even langsgekomen met een presentje, maar vanuit het verre Jakarta is dat wat moeilijk zoals u begrijpt, maar misschien is er later dit jaar nog een gelegenheid.

Geef mijn hartelijke groeten door aan de heren makelaars, en mijn grote dank voor hun professionele en prettige begeleiding.

Met hartelijke groeten, Henk Niemeijer


Marcus Aureliuslaan 25 te ’s-Gravenhage .

Alles is prima verlopen

Carl Maal


Ruysdaellaan 80 Leidschendam.

Ik heb bij de verkoop van mijn huis en de aankoop van mijn appartement ervaren dat de makelaars van VLK professioneel en efficiënt zijn en daadkrachtig optreden.

De kantoormedewerkers zijn aardig, direct en service gericht ingesteld. Het kantoor heeft aandacht voor de wensen van de cl

In ca. drie maanden is mijn huis via bemiddeling van VLK makelaars verkocht.

Hartelijke groet,

Marita Jansen